lördag 18 april 2009

Så har ska det alltid va!

Har jobbat ikväll. Incheckning av 43 pers på två timmar. Yes! Så här ska det alltid alltid vara! Jag blir liksom hög av att ha detta tempo i receptionen och älskar älskar att jobba då. Wow. På informationen så har jag lätt för att bli lite för euforisk och tycka att allt är kul. Som när jag informerade om boxing passen hur dom går till.."-Japp ta med dig väninna och puckla på henne , he he he" Oj, tänkte jag det kanske inte lät så kul ..men det var några som skrattade till. Fniss fniss.
Det är så här det ska va jämt. Inga tråk dagar nånsin bara en massa kul. Satte på Il divo i badet och tände undervattenlamporna, och dukade fram nybakat bröd med cashewnöt på lägg. kex med björnbärs marmelad. Alltså! Jag jobbar med det här! Sånna här gånger så kan man inte riktigt fatta det.

Har i kväll lagt ut alla Yoga mattor i salen med en filt på varje matta, det vart så fint! Ska ta med kameran i morgon bitti så ni får se. Ska vara med på morgon passet själv, har sparat min friskvårds timme hela veckan :) Åh vad jag längtar.

2 kommentarer:

  1. Ja fy fan vad du har det nice på ditt jobb. Snacka om härlig arbetsmiljö, ute och inne. Låter så mysigt och skönt. Hoppas du får en skön morgonstund i dag och en bra dag på jobbet.
    Kram Anso (vill du komma och vattna min orkidé?)

    SvaraRadera
  2. Thi hi jag kommer gärna och vattnar din orkidé// Puss puss

    SvaraRadera