fredag 10 april 2009

Långfredag




Idag har vi vaknat i Åsmon vi åkte dit igår efter att vi hälsat på Pappa och Patricia. I morse så kokade vi ägg och målade skalet till fina små gubbar innan vi högg in på deras ansikte he he .


Sedan prommenarade vi upp till Rosa huset och tittade på badrummet som snickar gjort klart dan innan. Men mest spännande var - Är lukten borta som vi har kämpat med i flera år nu. Och faktiskt ingen utav oss trodde att det var sant men jo....vi kännde ingen eller inte så mycket iallafall. Äntligen! Så vi kokade kaffe och fikade lite och fick besök av Hinke.


Sedan åkte vi upp till Törvattnet och hälsade på några kompisar. Arvid hadde jätte kul med skoteråkning och pimpelfiskning. Vi ska åka dit igen säger han när vi åkte hem i kväll, och nästa dag och nästa....Ja ojoj vad roligt det har varit. Strålande sol och gnistrande snö. Korvgrillning och risifrutti kan man mer begära av en påskhelg. I morgon ska vi få vara med och kolla saxarna som dom har satt så nu är det bäst vi går och nattar. Arvid stil vid pimpel hålet är snygg tycker jag.

1 kommentar:

  1. Hej älskade vänner! Vilken härlig Påsk ni verkar få. Här har vi det fint med men känner väl inte av någon Påskstämmning direkt. Måste börja fira påsken lite ni när man har en kid. Men vi har det bra med fint väder, promenader och vänner på besök och som vi besöker.

    Kärlek!!!
    /Anne-Sofie

    SvaraRadera