onsdag 13 maj 2009

Gamla händelser

Hi hi. Det är dumt att glömma bort gamla roliga saker. I allafal blir dom roliga när det har gått ett tag. Jag satt och läste min dagbok från i vintras i går och där hittade jag det här:

Jag fick ju en katt Mojsan heter hon, en väldigt fin dam på sju år. Hon gick inte ihop med sina rumskompisar så hon vart utröstad. Lite Top Modell stuk över det hela faktiskt. Ja men hon har i allafall gått omkring här och bekantat sig med lgh. Igår när vi skulle gå och sova (hon sover på den andra sidan nere vid fötterna, hon är uppfostrad minsann)så gick hon ett varv på bokhyllan och vidare till skänken bredvid. Hm den sluttar liksom framtill och hon kanade galant ner efter den hala vitmålade ytan. Med sig i fallet fick hon duken och blomman som stog ovan på.
Så jag fick alltså kliva upp i mitt nattlinne och ta fram dammsugaren, tänk det har jag aldrig tänkt på förut, att jag kan dammsuga just innan jag somnar då är det ju extra skönt att kliva ner under täcket igen lite frusen men rent och fint i rummet. Jag tog ett extra varv bara för sakens skull. Jag är så glad att hon har kommit hem för att bo hos mig, hon liksom fyller ut tom rummet och ger mig mening och saker att göra när inte Arvid är här....
Igår morse så väckte hon mig i god tid så att jag skulle hinna till jobbet 05.50 istället för 07.00, visserligen så tar det inte mer än 3 minuter till jobbet och jag började 08.00 men hon har rätt "morgon stund har guld i mund". Och hon var ju hungrig, också väldigt klokt utav hon att äta en stadig frukost. Tänk vilken tur jag har haft!
Idag lördag så upptäckte jag att hon var väldigt svullen under ögonen. Ja så går det tänkte jag om du kliver upp så tidigt och är uppe och rumlar runt på nätterna.
Appropå fredag natt så hadde jag gruvat mig lite för att det skulle bli sent och om jag skulle orka. Jag och Anna skulle ju åka på Casiont i Sundsvall för att dansa till Jannez 20-02 och jag var inställd på att försöka hålla korppgluggarna öppen til ca 03.30. Men det hadde jag inte behövt oroa mig för. Vi kom inte in på Casinot, eftersom vi hadde glömt att ta med legetimation. Jag fick en härligt god kallt Mc Donalds cola och en kaffe och vände om hem redan klockan 20.45. Inte så sent alls som jag hadde trott!!! Det bästa med fredags kvällen var faktiskt resan, Anna och jag pratade och lärde känna varandra och jag tror jag har funnit en ny vän. Och dom växer inte på träd.
Jag känner mig så tacksam inför livet. Imorse när jag vaknade så var jag utvilad och pigg i fötterna. Jag började städa lägenheten och kunnde inte sluta försän köket var skinande blankt med nya gardiner, plåten putsad på diskbänken, panten låg i påsar i hallen, pappersinsamlingen likaså, nytt tyg till köks soffan, nya mattor, ny skurat golv OCH disken diskad. Jag har aldrig varit med om nåt liknande men det gick faktiskt inte att sluta. Så jag fortsatte in i vardagsrummet och möblerade till lite där och drag av golvet med moppen. Jag är så nöjd med min helg hittills så herre gu´ och det är imorgon kvar dessutom!Men med den här härliga känslan i kroppen så var jag bara tvungen att åka och köpa en lott. Jag spelade på DD nr 1 & 7 i första och nummer 7 i andra. Kryssade i två rader på en lotto kupong och jokern. Kokade makaroner och stekte korv när jag kom hem och njöt av middagen i soffan. Vinner jag inte i kväll så kommer jag aldrig att vinna!! Tjoho hälsningar Veronica

Jag kan bara meddela att nån trav vinst vart det inte, och inte nåt på lotto heller. Men en ren och fin lägenhet fick jag!

2 kommentarer:

  1. Hej älskade syster! Trevligt att ha dig tillbaka i datavärlden. Miss you...
    /Anso

    SvaraRadera