lördag 22 maj 2010

Jobba jobba jobba. :)

Först så var det match premiär för Blå Tigrarna. Fullt ös från början till slut. Jäklar vilken puls minuten inann avspark så vart ag helt upp ivarv och bara "-Killar! Nu är det en minut kvar till årets först match!. " Fnis fniss från föräldrar bakom, dom hadde jag inte ens lagt märke till.
Tyvär så förlorade vi med 4-1 men det är stor upp hämtning mot ifjol då vi kom hem med 11-0.

Arvid stog i mål hela matchen och var mäkta stolt över en speciell räddning.. "Mamma såg du jag tog till och med en med ......" Ja ni vet den där som killarna andvänder vid toalettbesök :)

Sen var det premiär för Pumorna. Mitt korpfotbolls lag, enda tjejlaget i serien. Jämarns vad det var kul. Och jämarns vad svårt det var!! En enkel nedtagning var ju som ett helt företag, nästan alla mottagningar studsade rätt från foten till motståndaren....vad f-n ska det va så svårt??!!
Ja tydligen. Men vi höll nollan så att dom vart lite fundersamma killarna i hela tio minuter, sedan var vår kondition slut och vi slutade helt enkelt att jaga... Nät dom ledde med tre mål så fick dom plocka en kille av plan.. Och det ska jag säga att det var tur att dom inte plockade en för varje 3 mål dom gjorde :)

Men vi kom av plan hela nästan allihopa och lyckliga över att vi vågat kliva upp.

Så härligt! Nu ska här övas intervaller så att kondisen får sig en kyss.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar