torsdag 19 november 2009

Österåsens Hälsohem - endast ett "spa"? - Ordet fritt - allehanda.se

Österåsens Hälsohem - endast ett "spa"? - Ordet fritt - allehanda.se

En suverän insändare under ordet är fritt av Dr Robert Hollsten. Modigt gjort! Hoppas att västernorrläningarna förstår vad dom går misste om. Inte är det ett spa eller en vitlökskur med tarmsköjning i allafall. Utan kompetent personal och en möjlighet till reflektion om en hållbar hälsa och ett rikare liv. I en fantastisk miljö med enastående möjligheter till friskvård och rehabilitering. Och dagligen serveras en hälsosam och omsorgsfullt lagad vegetarisk kost, så mycket som möjlight lokal odlat och hembakat bröd. Stilla begrunda den fantastiska konsten och höra historiens vingslag. Och kanske känna en tacksamhet när man tänker på tiden som var och jämföra med tiden vi lever i nu.

Vilken chans...Allt detta för oss vanliga människor med den vanliga plånboken. Det var det som var tanken med österåsen från tidernas begynnelse.

2 kommentarer:

  1. pappa här,glöm det int är dom vakna o nej. men den dagen när åsen är väk då du, men va synd att dom la ner åsen som va så bra för dom som hadde det svårt. Nu ser dom inte skogen för alla träden. Det är bara vi 08,99% som bryrsig men fan om MODO eller en fot jävel inte är ok då du!!! Men ta å bjudin FOPPA nästa gång pressen är där då ska ni se att ÅSEN får plats i tdningen och alla som har liten plånbok och dålig hällsa får chans till ett rikare liv, även om man är mitt i eler i slutet. HEJA VERONICA stå upp för dom svaga.

    SvaraRadera