fredag 26 augusti 2011

Urk!

I måndags åkte jag upp till macken för att leta reda på ett reserv däck i Nisses hög på verkstaden. Mitt bakdäck hadde spruckit..morr. Glad i hågen hittade jag ett och solensken, bra dag. Vid lunchtid fick jag frågan om jag kunnde jobba natt på "hemmet" och tackade ja till det, fick senare även tisdag natt. Fint! Fortfarande nöjd. Jag vart kvar i näsåker och jobade även onsdag och torsdag natt. Har sovit idag och nu har jag kommit hem till min lägenhet igen där soporna liksom glömdes bort i måndags..blä!

Tänkte betala räkningar ikväll men eftersom det tydligen inte kommit in en enda krona så blir det liiite svårt. Anmälde till f-kassan i April om föräldra ledigheten och utbetalningen lovades till 25/8 ...kom inget. När jag ringde och efterlyste pengarna så säger hon i andra änden. -Nä, just det, det är inget utbetalt. -Nä det är ju därför jag ringer. -Ja då kommer pengarna i början på nästa vecka. -Nästa vecka när då? -Om dom betalar idag så har du pengarna på måndag, men om dom betalar på måndag har du dom på onsdag.

Det jag blir mest irriterad över är inte att min hyra och mina räkningar blir försenade utan detta icke bemötande jag fick. Ta ansvar för vad som hänt, Jag som ringer vet väl inte vem som betalar ut eller vart felet är. Jag hadde hellre hört ett- Jag ber om ursäkt det måste ha skett ett misstag här, jag ska se till att du har dina pengar så snart som möjligt.

Ska det vara så svårt? Morr.

Som kronan på verket så gick en hel flaska Kan-Jang sönder i handväskan i natt och i botten låg min telefon och simmade....eller egentligen så hadde den drunknat.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar