fredag 11 februari 2011

Svammel!

Måste ju skriva nåt så att min bild ramlar ner en bit. Hm, få se nu. Vad händer i erat liv då? Här skriver jag om ditten och datten. Skriv nåt ni å.

Igår när jag gick och la mig var det -7 och i morse -#*@ 27 jäkla grader. Uhuu.
Igår drog jag igång en annan bil med dragband eller bogserlina heter det ju! Kul att det var nån annans bil för engång skull! Min bil har bara låtit bli att starta två gånger sedan sist det begav sig. Och tjaa, jag är rätt nöjd med den siffran, men det får inte vara -27 de dagar den väljer att inte starta och hittills så har den sköt sig bra tycker jag.

Ikväll ska jag pilla mig iväg på dans för första gången på lääänge. Ska på Casino Cosmopol ikväll på Sannex. Hoppas bara att jag kan hålla korpgluggarna öppna, och dumt nog så sitter jag här och saknar fredags soffan redan innan jag har åkt. Man har ju blivit mossig!!

1 kommentar:

  1. Ja det kan jag visst det i dag snöslungnig först till Sven sen till mig själv, temp -17 då.Det tog ca 2tim in i duschen kaffe ner på stan den där stora som vi har här, in på kappahl, lindex och kolla om det fans några nya raffiga trosor, brösthängslen men det fans inget som föll Annelie på läppen. ja sen ica hem midda Jakob han som flyger efterrät pannacotta.Ja sen är det kväller för oss gamlingar, godnatt vid 22tiden. ha det från pappa.

    SvaraRadera