Vi har varit på hockey =)

Aftonbladet recenserar:

Foppa målskytt direkt Hockey Sportbladet Aftonbladet: "RAMSELE: I våras såg det ut att vara över.
Men en sommar och ytterligare en fotoperation senare spelar Peter ”Foppa” Forsberg ishockey igen.
Och väl tillbaka på isen såg det ut som vanligt: Foppa gjorde mål, assist och vårdade puck när hans Icebreakers vann med 10-1 över Ångermanland.
Låt vara att det bara rörde sig om en välgörenhetsmatch mellan NHL-proffsen i Icebreakers och ett kombinationslag från Ångermanland.
Men under tisdagskvällen spelade Peter Forsberg ishockey igen efter förlusten mot Södertälje den 11 mars som grusade Modos slutspelsdröm.
Foppa har vacklat om framtiden sedan dess och kallat kvällens match mot Ångermanland för ”ett sista test”.
Och även om matchen var ett vänskapsmöte och tacklingarna lyste med sin frånvaro så visade i all fall Forsberg prov på sina begåvade handleder inledningsvis.
Vid sin första puckkontakt la han exempelvis in 1–0, assisterad av Nicklas Bäckström.
Innan den första perioden var över hade anfallaren spelat fram till ytterligare två mål innan lagen gick till paus med Icebreakers i ledning med 3–1.
Återstoden av matchen fick se NHL-stjärnorna gå ifrån till 10–1, utan fler Foppa-poäng.
Men nummer 21 visade stundtals prov på sin fina teknik och briljanta spelsinne under de avslutande perioderna.
Mest imponerande var kanske ändå publiksiffran 1 183 personer i Rafnahallen."

Och jag Veronica recenserar från vårat håll på läktaren (ibland i allafall):

Period 1
Vi lyckades få platser längst upp med bra utsikt över hela isen. Tre minuter in i period ett hördes "Kissa?" Ja ha jo visst men alltså in packad på en läktare längst upp i mitten så var det inte det första man ville hitta på. Åter på läktaren ca tio minuter in. "Är matchen slut snart?" 16 minuter "Jag vill sitta Mamma!"
Period 2: Sitter på grillen, regnet öste ner på vägen dit, och äter en tunnbrödrulle och löser korsord...
Period 3: Lyckades lifta tillbaka efter ett återväckt intresse för matchen av sonen. Arvid hittade en till kille med restless legs och dom lyckades tränga sig fram och åter framför första raden och var stsselsatta medans jag kollade på sista minutrarna av 3:e perioden..... Eigel och hans killar stod andäktigt på läktaren hela tiden. Men vi hadde ju sällskap i bilen iallafall.